Skip to main content

Vandværket - Lyngbys ungehus

Vandværket er Lyngby’s ungehus. Her kan unge i alderen ca. 15-30 år mødes med andre unge om forskellige aktiviteter, tilbud og fællesskaber.

Huset har eksisteret som ungehus siden 2012 under Lyngby-Taarbæks ungdomsskole, og har især været brugt af Ungerådet til aktiviteter. Fra 2019 er huset dog åbnet for at flere ungeforeninger og –grupper kan bruge lokalerne.

Hvis jeres gruppe/forening har lyst til at låne lokalerne, skal I kontakte Sune fra LTU/SSP på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så I kan aftale et møde, hvor I snakker om jeres aktivitet, og får en intro til huset.

Kravet til de aktiviteter og grupper, der mødes i huset er, at de rækker længere ud end blot til en lukket vennekreds. Om det er gaming, madlavning eller noget helt tredje I mødes om, er ikke så vigtigt, så længe det rummelige og åbne fællesskab udgør omdrejningspunktet.

Efter I har snakket med Sune og fået intro og en nøgle til huset kan I booke lokaler på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det er ikke tilladt at drikke alkohol eller benytte andre rusmidler samt ryge på Vandværkets matrikel.

Address

  • Vandværket
    Gammel Lundtoftevej 9A
    2800 Lyngby

Contact

  • Sune Høilund
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.