Skip to main content

Lokaler

Information om booking af lokaler. 

Da vi er ved at skifte vores bookingsystem er kalenderen der ses på siden ikke opdateret, det er for at vise de tidligere bookede lokaler. Denne kalender vil blive fjernet d. 18.12.2023.

Alle foreninger burde have modtaget en mail, med brugernavn samt kodeord. Er der tvivl omkring bookingsystemet skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foreninger skal derfor IKKE længere skrive en mail man skal i stedet booke sig her: 

Her findes guide til booking af lokaler: 


I Frivilligcenteret er der 4 lokaler der er mulighed for at booke, se lokalerne nedenfor. 

Book et lokale

Når du booker et lokale på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så oplys venligst antal deltagere, evt. ønske til specifikt lokale, samt kontaktoplysninger (navn og mobilnr.) på ansvarshavende.

Aktivitetskalender

Bookning og brug af lokaler

Hvis I er forhindret i at benytte lokalet i det bookede tidsrum, så kontakt os hurtigst muligt, så en anden forening kan få glæde af lokalet. Hvis I har booket et lokale, men det ikke fremgår af kalenderen så kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning.

Vi kan kontaktes på

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forstå kalenderen

På Rustenborgvej 2A er der tre lokaler, som foreninger og selvhjælpsgrupper kan låne. For at gøre det mere overskueligt har vi givet rummene hver deres farve i kalenderen. Det vil sige, at begivenheder markeret med

  • Grøn foregår i det vi kalder 'stuen'. Det første lokale på venstre hånd, når man kommer ind fra vejen.
  • Lyserød foregår i 'det lange' mødelokale. Det andet lokale på højre hånd, når man kommer ind fra vejen.
  • Blå møder foregår på loftet.
  • Tyrkis foregår på 'kontoret'. Det første lokale på højre hånd, når man kommer ind fra vejen.
    Og endelig er der begivenheder markeret med rød. Det er møder og events, som er arrangeret af Frivilligcentret.

Stuen (grøn)

Lokalet, som ligger til venstre når man kommer ind fra gaden, har plads til max 10 personer.

Det Lange (lyserød)

Lokalet, som ligger til højre for køkkenet, har plads til max 20 personer.

Der er lærred og projekter til rådighed i lokalet. 

Loftet (blå)

Lokalet, som ligger på første sal, har plads til max 45 personer.

Der er ikke elevator, så det er ikke egnet hvis der er personer i gruppen, som sidder i kørestol o.l.

Der er lærred og projekter til rådighed i lokalet. 

Haven

Bag Frivilligcentret har vi en lille have. Det er ikke som sådan muligt at booke den, men giv gerne et praj, hvis I gerne vil lave aktiviteter på græsset.

Samtalerum

Lokalet ligger på første sal, og har plads til 2-3 personer. 

Der er ikke elevator, så det er ikke egnet hvis der er personer, som sidder i kørestol. 

Det er et lyst rum, med et par stole og et lille bord. 

Husregler

Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk udlåner lokalerne i Frivilligcentret på Rustenborgvej 2A til henholdsvis foreninger og selvhjælps- og netværksgrupper. Det er både muligt at booke faste reservationer og enkeltstående møder/arrangementer. En gang årligt (september) gennemgår Frivilligcentret de nuværende faste bookinger i kalenderen og hvorvidt, der er behov for eventuelle ændringer.

Faste bookinger skal aftales med centerleder Charlotte Poort.

Løbende bookinger aftales ved henvendelse på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan omgås vi hinanden
Frivilligcentret er et sted, hvor der skal være plads til mange mennesker. I Frivilligcentret bygger samværet på tillid, hensyn til andre og ansvar for at få fællesskabet til at fungere. Det betyder, at vi taler ordentligt til hinanden, hjælpes ad med oprydning, giver besked til medarbejderne, hvis noget er i stykker eller ikke virker. I det hele taget er det vigtigt, at vi alle gør hvad vi kan, for at centret er et rart og hyggeligt sted at komme.

Lokalerne
”Loftet”: max 45 personer. Lokalet rummer 45 stole og 6 borde. OBS: Der er adgang til ”Loftet” ad en trappe og lokalet er derfor IKKE handicapvenligt. Der er lydanlæg, teleslynge og projektor i lokalet. 

”Det lange”: max 20 personer – mødeborde og stole. Der er projektor i lokalet.

”Stuen”: max 8-10 personer, mødebord og stole.

Lokalbooking henvendelse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ved aflysning af møde - husk at give besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så andre har mulighed for at bruge lokalet.

Adgang: Udenfor Frivilligcentrets åbningstid skal man have en nøglebrik for at få adgang til centret. Nøglebrik rekvireres ved henvendelse på 20 70 80 33 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

En forening eller gruppe kan få 1-2 nøglebrikker. Det kan tage op til 2 uger at få en brik, så henvend dig i god tid.

Opbevaring
Det er ikke tilladt for foreninger eller andre grupper at opbevare ting i centret uden særlig aftale med kontoret. Har man en aftale om at have en kasse stående, skal foreningens eller gruppens ejendele mærkes tydeligt med navn og være pakket i kasser eller lign. for hensigtsmæssig opbevaring. Det er ikke tilladt at have åbne madvarer/kiks el lign. i kasser eller skabe.

Alarm
Der er alarm i centret fra 22.15-7.30. Centret skal derfor forlades senest 22.00, hvor der lyder en advarselstone. Efter kl. 22.15, vil alarmen gå i gang, og et vagtfirma kommer til adressen. Et besøg fra vagtfirmaet koster ca. 3000,- kr.

Køkken
Der må IKKE laves mad i køkkenet, men gerne anrettes. 

Kaffe & te
Der er kaffe og te i køkkenet, som foreninger og grupper kan låne. Foreningerne er velkomne til at bidrage med en pose kaffe og te til huset. Der er kaffemaskine og elkedel, samt forskelligt service.

Køleskab

Køleskabet bruges til mødeforplejning. Er der mælk i køleskabet er du velkommen til at bruge dette, alle er selv ansvarlig for at få smidt rester ud.

Opvask
Køkkenet skal ryddes efter brug! Opvaskemaskinen skal fyldes og tømmes. Den fulde opvaskemaskine skal sættes i gang på det korte program. Der er opvasketabs under vasken. Resterende snavset service skal vaskes op i hånden. Mødeborde skal tørres af og lokalerne efterlades ryddeligt og i orden til de næste brugere.  

Ved større arrangementer skal foreningerne selv medbringe viskestykker.

Affald
Foreninger der har medbragt flasker, dåser eller lign. skal selv sørge for at fjerne disse. Hvis man har afholdt større arrangementer, skal man selv sørge for at fjerne evt. affald.

Rygning og alkohol
Der må ikke ryges i centret. Det er kun tilladt at indtage alkohol i centret ved særlige lejligheder, hvilket skal aftales med kontoret.

Opslag
Opslag og kommunikation om foreningernes arbejde skal hænges op på opslagstavlen i mellemgangen ved køkkenet. Der er desuden mulighed for at have foreningens foldere eller lign. i tidskriftholderne på kontoret. Det er ikke tilladt at hænge plakater eller andet materiale op på væggene i centret. 

Der er desuden mulighed for at se opslag mm. på vores facebookside. 

Frivilligcentrets åbningstider
Frivilligcenteret er åbent for henvendelser: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-13. 

Det er muligt at booke en aftale uden for centrets åbningstid.

Kontakt centerleder Charlotte Poort, hvis du har brug for vejledning, rådgivning eller hjælp til foreningsarbejdet, eller har en god idé til et nyt frivilligt initiativ på tlf. 20 70 80 33.

Kontakt projektleder Anna Ikilikian, hvis du ønsker at deltage i en selvhjælpsgruppe/netværksgruppe/aktiviteter, eller få hjælp til at starte en gruppe/aktivitet på
tlf. 29 24 40 33.