Skip to main content

Templet

Templet er hele Lyngbys spillested, som præsenterer alt fra de nyeste skud på den musikalske stamme til de større og mere etablerede navne. Med cirka 60 koncerter om året sigter Templet efter at skabe et professionelt spillested, der præsenterer levende musik af høj kvalitet og som fungerer som dynamo for det lokale musikliv.

Templet drives af frivillige fra Musikforeningen Rytmetemplet, der bruger en masse af deres fritid på at levere en scene for seriøs musik i Lyngby: det er de frivillige der får hjulene til at dreje, når musikken spiller – både før, under og efter koncerterne. 

Vil du være med, og er du musikelsker til fingerspidserne? Brænder du for at skabe kultur, og vil du gerne være med til at yde en indsats for Lyngbys borgere? Nu har du muligheden for at blive en del af et engageret frivilligfællesskab, der brænder for livemusikken. Send os en mail og skriv lidt om dig selv og din motivation for at være frivillig på Templet eller hvis du bare gerne vil høre nærmere på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Address

  • Templet

    Jernbanegade 16

    2800 Kongens Lyngby

Contact

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • +45 29 61 52 25