Skip to main content

Foreningen for pårørende til demensramte i Lyngby- Taarbæk Kommune

Foreningen blev oprettet, fordi vi gerne vil give mere opmærksomhed og synlighed på dette område i Lyngby -Taarbæk Kommune. Vi ønsker at give demensramte familier en stemme.

Vi er et fællesskab, hvor interesserede pårørende og andre kan deltage aktivt.

Ud over vi har en aktiv bestyrelse, byder vi al indsats fra medlemmer velkommen. Det kan fx være i form af deltagelse i udvikling af information, som fx læserbreve, hvorvidt vi skal have en hjemmeside, ideer til foredrag, praktisk hjælp fx ved arrangementer.

Foreningen står for aktiviteterne Pusterummet og Madklubben, begge tilbud  er for pårørende til demensramte.

(Se under P og M i foreningsoversigten).

Du kan modtage vores Nyhedsbrev og vores folder digitalt ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du som pårørende brug for en snak med en anden i samme situation, kan du finde nogle telefonnumre til pårørende i vores folder.

Vi vil rigtig gerne have dig som medlem i foreningen. Det koster 50 kr. for kalenderåret og giver dig mulighed for at deltage i foreningens generalforsamling (april). Du støtter foreningens indsats og kan være med i vores arbejde.

Du tilmelder dig ved at indbetale 50 kr. til reg. 1551 konto 4020169710 med oplysning om dit navn og i samme forbindelse sender en mail til foreningens kasserer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er dog altid, uanset medlemskab, velkommen som pårørende til at gøre brug af Pusterummet og Madklubben, tale med en pårørende samt deltage i arrangementer, vi står for i årets løb.

Opdateret marts 2022

 

Contact

  • Nina Harboe, fmd.
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 25796569