Bemærkning

Google Geocoding API error: The request was invalid.

Ungdommens Røde Kors - Spilopperne

Hvorfor skal du være frivillig i Ungdommens Røde Kors Lyngby?
Du skal være frivillig i Ungdommens Røde Kors Lyngby, hvis du vil gøre en forskel for områdets udsatte børn og unge. Så hvis du har lyst til at hjælpe os med at blive endnu bedre og stable endnu flere aktiviteter på benene i Lyngby, så kontakt os!
Du vil blive en del af en etableret frivilliggruppe, som gerne ser endnu flere kræfter komme til. Så kom og vær med i fællesskabet og gør noget godt for udsatte børn og unge i Lyngbyområdet.

Hvilke aktiviteter laver Ungdommens Røde Kors Lyngby?

Spilopperne Efterværn
Sammen med Dansk Røde Kors Familienetværk i Lyngby laver frivillige fra URK aktiviteter for børn, som kommer fra familier, der af den ene eller anden årsag befinder sig i en svær livssituation. Det overordnede formål er at forøge livskvaliteten hos familierne og skabe et pusterum fra en svær hverdag. Vi starter med at spise sammen og herefter leger vores frivillige med børnene, så de voksne kan bruge tiden på at skabe indbyrdes netværk. Børnene har brug for et positivt og anerkendende samvær med vores frivillige, som kommer med masser af overskud og engagement til leg og sjov.

Aktiviteten foregår minimum 1 hverdagsaften om måneden (oftest i slutningen af en måned) samt i weekenderne i dagtimerne.

Aktivitetsleder er Morten Hartvig, mortenhartvigurk@gmail.com


Spilopperne på Kvindekrisecenter
Spilopperne er aktiviteter for børn i førskolealderen, der for en tid bor på kvindekrisecenter med deres mor. Aktiviteterne foregår hver onsdag fra kl. 9-12. Med aktiviteterne vil vi gerne skabe et hyggeligt frirum for børnene, hvor de kan få lov til at være børn og have det sjovt. Vi laver en masse forskellige ting, for eksempel dekorerer vi kager, laver smykker, tegner, spiller, maler, cykler og er ude at lege.

Aktivitetsleder: Sandra Kristensen, sandraroune@yahoo.dk

Hvad får du ud af at være med i Ungdommens Røde Kors Lyngby?
Du lærer nye mennesker at kende og får et stort netværk. Du vil få mulighed for at udvikle dig selv og gøre en forskel for børn, der virkelig har brug for det. Du får mange gode og livsbekræftende oplevelser med dig, som du kan bruge resten af livet. Desuden får du nogle gode point til CV’et.
Vi forventer selvfølgelig, at du er engageret, kan lide børn og har lyst til at gøre denne aktivitet til noget helt specielt 

Contact

  • Morten Hartvig
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.