Bemærkning

Google Geocoding API error: The request was denied.

Læsegruppen

Dette er et nyt forsøg på at etablere en læsegruppe. Den er for alle, og den har et ønske om, at man blive klogere på litteraturen. Læseoplevelsen er et godt issue, men hvorfor er det lige, at det læste er godt, og hvad kan det sammenlignes med.


Mange mennesker har gennem en længere eller kortere årrække selv skrevet, artikler, bøger, digte eller lange breve, og jeg forestiller mig en diskussion, hvor ens personlige læse/skrive-erfaring er med til at nuancere og måske konkretisere, hvad der bliver fremført.


Bøgerne vælges i fælleskab. Og der skal også være tid til, at den, der ønsker det, kan fortælle og en helt særlig læseoplevelse. (Det sker jo alligevel).


Emnerne kunne være: Spænding - lad os bare tage krimi med - menneskeskæbner - slægt følger slægt-genren - noveller - klassikere - forfatterskaber.


Det er sådan, at jeg fra biblioteket skaffer de bøger, der skal bruges. Nogle mennesker fortrækker at købe, og det er også en mulighed.

Indtil videre er der mødedag på frivilligcenteret en gang om måneden halvanden time med mulighed for forlængelse; dog ikke juli og december. Der er mulighed for te og kaffe.
Dette er kun en begyndelse - alt kan komme i spil. Et forslag er sidste fredag om måneden, cirka 15-17, med start sidste fredag i november.

 

Adresse

  • Rustenborgvej 2A

    2800 Kgs. Lyngby

Kontakt

  • Thomas Leo Hansen
  • 20 57 15 14