SMART Recovery

Skærmbillede-2016-02-23-kl.-20.38.57-214x300Har du været ude i et misbrug af stoffer, hash eller alkohol?

Er du stoppet med misbruget og forsøger nu at holde fast i din beslutning med næb og kløer? Har du brug for støtte fra ligesindede til at holde fast og opnå en bedre livsbalance? 

SMART Recovery selvhjælpsgruppen er et tilbud til dig, der gerne vil have hjælp til at:

  • Opbygge og vedligeholde motivation
  • Lære at håndtere trang
  • Kontrollere tanker, følelser og adfærd
  • Opbygge en sundere livsbalance

Selvhjælpsgruppen er ledet af tidligere misbrugere, som selv har været turen igennem. Gruppen er ikke-dømmende, ikke-religiøs og lægger vægt på, at alle bliver set, hørt og accepteret.

 

Gratis og anonymt tilbud

Dette tilbud er gratis, anonymt og til dig, som f.eks. har været igennem et forløb i et rusmiddelcenter, i alkoholbehandling eller en stofrådgivning og som føler, at du har brug for støtte til at tackle din trang og vedligeholde din motivation til at opnå en bedre livsbalance.

SMART Recovery er et veldokumenteret behandlingstilbud og et supplement/alternativ til NA og AA. Det kræver ingen tilmelding, så du kommer bare. Vi glæder os til at se dig!

Gruppen i Kgs. Lyngby mødes søndag aftener i Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk, Rustenborgvej 2A. Ring til Anna Ikilikian på tlf. 2924 4033 hvis du er interesseret i gruppen, eller du kan skrive en mail til projektleder Anna kilikian på anna@ltk-frivilligcenter.dk.

Du kan læse mere om SMART Recovery på deres danske og amerikanske hjemmeside.

 

SMARTRecovery