Sekretariatet

Charlotte PoortCenterleder


Charlotte Poort
Centerleder

Kontakt Charlotte på charlotte@ltk-frivilligcenter.dk eller tlf. 20 70 80 33.

Anna IkilikianProjektleder


Anna Ikilikian
Projektleder

Anna Ikilikian er kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier og performance-design og er uddannet projektleder. Anna har erfaringer med at arbejde som konsulent i flere kommuner inden for social- sundheds- og ældreområdet.

Desuden har Anna baggrund inden for musik, medier & kultur og akupunktur.

I Frivilligcentret arbejder Anna med udvikling, koordinering og formidling af selvhjælpsgrupper, fællesskaber og arrangementer for unge, voksne og pårørende.

Kontakt Anna på anna@ltk-frivilligcenter.dk eller tlf. 29 24 40 33

Anna er på barsel fra 1. juli 2022 og vender tilbage i begyndelsen af 2023.
Niels EsbechIdrætskoordinator og foreningskonsulent


Niels Esbech
Idrætskoordinator og foreningskonsulent

Niels har været ansat i Frivilligcentret siden januar 2019. Niels er uddannet ergoteraput, og har i hele sit arbejdsliv arbejdet med sårbare mennesker - både som ansat i Region Hovedstadens Psykiatri og senest som idrætskoordinator i den selvejende institution DSI Nettet.

I Frivilligcentret har Niels bl.a. ansvar for idrætsforeningen IF Limone, at vedligeholde, skabe og udvikle idrætstilbud til sårbare borgere i Lyngby-Taarbæk, og generelt være medvirkende til sårbare menneskers involvering og tilknytning til det lokale foreningsliv.

Kontakt Niels på niels@ltk-frivilligcenter.dk eller tlf. 23 96 47 00.

Mette Braun  Olsen  Praktikant


Mette Braun Olsen
Praktikant

Mette er uddannet socialpædagog, familiebehandler samt supervisor og har arbejdet med sårbare og udsatte mennesker i mere end 25 år – primært inden for den sociale sektor, de seneste mange år i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. I Frivilligcentret fungerer Mette bl.a. som frivillig coach og gruppeleder og løser div. forefaldende administrative opgaver.

Kontakt Mette på infomail@ltk-frivilligcenter.dk