Skip to main content

Sekretariat


Charlotte Poort
Centerleder

Charlotte er uddannet cand. Oecon fra Syddansk Universitet, suppleret med en master i Entreprenørskab på Roskilde Universitet (RUC).

Hun fungerer som brobygger mellem borgere, foreninger, kommune (og gerne virksomheder) med afsæt i frivillighed, som metode til deltagelse, medborgerskab og etablering af fællesskaber.

Charlotte har erfaring med brugerinddragelse, facilitering og samskabelse med frivillige - og fagprofessionelle medarbejdere, herunder strategisk vejledning og understøttelse af interessepolitiske udvalg, ledelser og repræsentantskaber i både lokale og nationale ngo’er, bliver brugt i det daglige ansvar som centerleder med ansvar for drift, udvikling og støtte til borgere, foreninger og FSLTs medlemsvalgte bestyrelse.

Inviter dig selv på en kop kaffe – og lad os finde på noget, der gavner dig og måske hjælper andre i Lyngby-Taarbæk.

Kontakt Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 20 70 80 33.

Anna Ikilikian
Projektleder

Anna Ikilikian er kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier og performance-design og er uddannet projektleder.

Anna har erfaringer med at arbejde som konsulent i flere kommuner inden for social- sundheds- og ældreområdet. Desuden har Anna baggrund inden for musik, medier & kultur og akupunktur.

I Frivilligcentret arbejder Anna med udvikling, koordinering og formidling af selvhjælpsgrupper, fællesskaber og arrangementer for unge, voksne og pårørende.

Kontakt Anna på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 29 24 40 33 

Jacob Rosdahl
Idrætskoordinator og foreningskonsulent

Jacob er en dedikeret idrætskoordinator og foreningskonsulent for IF Limone.

Han planlægger og afholder idrætsaktiviteter, samarbejder med bestyrelse og instruktører, udvikler nye aktiviteter, dokumenterer og evaluerer aktiviteter, træner frivillige instruktører og arbejder på at udvikle ungdomsafdelingen.

Jacob introducerer nye medlemmer til foreningen, markedsfører IF Limone, og administrerer økonomien.

Som bestyrelsessekretær tager han sig af møderelaterede opgaver og besvarer henvendelser via telefon og e-mail. Jacob spiller en central rolle i foreningens drift og udvikling.

Kontakt Jacob på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
eller tlf. 23 96 47 00