Sekretariatet

Marie HolgersenProjektleder


Marie Holgersen
Projektleder

Marie har været ansat i frivilligcentret siden 2014. Hun er uddannet samfundsgeograf og journalist og har tidligere arbejdet i bl.a. NaturErhvervsstyrelsen og med naturvidenskabsformidling. Sideløbende har hun været aktiv som frivillig i en lang række foreninger og projekter både inden for det kulturelle og sociale område. Til daglig er hun projektleder på bl.a. Den gode modtagelse af flygtninge, Ind I Fællesskabet, Vi rykker sammen - en uge om medborgerskab, og arbejder derudover med rådgivning af foreninger og frivillige, samt kommunikation, projektudvikling og fundraising.

Kontakt Marie på marie@ltk-frivilligcenter.dk eller på tlf.: 20 70 80 33 (onsdag-fredag).

Niels Esbech
Idrætskoordinator og foreningskonsulent

Niels har været ansat i frivilligcentret siden januar 2019. Niels er uddannet ergoteraput, og har i hele sit professionelle arbejdsliv arbejdet med sårbare mennesker - både som ansat i Region Hovedstadens Psykiatri og senest som idrætskoordinator i den selvejende institution DSI Nettet.

I Frivilligcentret har Niels bl.a. ansvar for med afsæt i idrætsforeningen IF Limone, at vedligeholde, skabe og udvikle idrætstilbud til sårbare borgere i Lyngby-Taarbæk, og generelt være medvirkende til sårbares involvering og tilknytning til det lokale foreningsliv.

Kontakt Niels på niels@ltk-frivilligcenter.dk eller tlf. 23 96 47 00.

Niels EsbechIdrætskoordinator og foreningskonsulent