Vores Bedste - generationsmøde på tværs

voresbedste

”Vores Bedste” er et frivilligt initiativ som arbejder for generationsmødet mellem børn, voksne og ældre. 

For mange børnefamilier er bedsteforældrene en vigtig del af familiens hverdag, men det er ikke alle, der er så heldige, at de biologiske bedsteforældre er tæt knyttet til familien. Måske bor bedsteforældrene langt væk, måske arbejder de stadig og har ikke tid, eller måske er der slet ingen bedsteforældre. Omvendt kan seniorer, som måske ikke selv har børnebørn eller vis børnebørn bor langt væk, have lyst til at have en relation til yngre generationer.

I ”Vores Bedste” danner vi ramme for relationen mellem én ”gæste-bedste” og én børnefamilie, som har lille eller ingen kontakt til de biologiske bedsteforældre. Det enkelte match bliver lavet med udgangspunkt i de forskelliges ønsker til relationen. Herunder specifikke interesser, den tid man har til rådighed, eller andre forhold som kan være relevante.

I beslutter sammen, hvad I kunne tænke jer at bruge jeres tid sammen til. Det kunne eksempelvis være en udflugt, at lave mad sammen, læse historier, en tur til fodbold, hyggesnak og leg eller noget helt andet. I mødes som udgangspunkt 2-4 gange om måneden, og er sammen et par timer.

Se en video her - eller tryk på billedet.

Vores Bedste er et udviklingsprojekt i samarbejde mellem Trygfonden og Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk.

trygfonden

Contact

  • Line Pinstrup
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 20 70 80 33