Om os

rusten2aVi er en selvstændig, uafhængig organisation med en bestyrelse bestående af lokale ildsjæle. Bestyrelsen repræsenterer det frivillige sociale foreningsliv i Lyngby-Taarbæk. Frivilligcentret er stiftet med det formål at støtte og udvikle det frivillige sociale arbejde i området.

Frivilligcentret er en medlemsorganisation, og det betyder at frivillige foreninger, brugere af selvhjælpsgrupper, frivillige og borgere generelt kan melde sig ind, hvis de gerne vil støtte Frivilligcentrets arbejde. Medlemmerne er vigtige for os, fordi det er gennem medlemmerne, vi kan synliggøre vores folkelige forankring i lokalsamfundet.

 VI TROR PÅ...

Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk tror på det gode konstruktive samarbejde på tværs af det offentlige, erhvervslivet og de frivillige indsatser. Når vi i Frivilligcentret har en fælles platform for det frivillige arbejde, står vi langt stærkere og tydeligere end hvis alle parter stod alene. 

Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk er et af landets 62 Frivilligcentre. Vi er medlem af FriSe, som er den landsdækkende paraplyorganisation for frivilligcentre.