Vandværkets lokalekalender

Vandværket er Lyngby-Taarbæks ungehus, og lokalerne i Vandværket kan bookes af ungeforeninger og -grupper (15-35 år). I kalenderen herunder kan du se, hvilke lokaler er booket hvornår og af hvem. Læs mere under kalenderen.

Adresse: Gammel Lundtoftevej 9A 2800 Kgs. Lyngby

Skriv til vandvaerket.ltk@gmail.com, hvis din gruppe eller forening ønsker at booke et lokale. Hvis det er første gang I bruger huset, så skal I først kontakte Sune fra LTU/SSP på sbh@ltk.dk - læs mere nederst på denne side.

Køkkenet = Lilla

Mødelokalet = Gul

Stuen = Grå

Hele stueetagen = Lysegrøn

Om Vandværket

Vandværket er Lyngby’s ungehus. Her kan unge i alderen ca. 15-30 år mødes med andre unge om forskellige aktiviteter, tilbud og fællesskaber.

Huset har eksisteret som ungehus siden 2012 under Lyngby-Taarbæks ungdomsskole, og har især været brugt af Ungerådet til aktiviteter. Fra 2019 er huset dog åbnet for at flere ungeforeninger og –grupper kan bruge lokalerne.

Hvis jeres gruppe/forening har lyst til at låne lokalerne, skal I kontakte Sune fra LTU/SSP på sbh@ltk.dk, så I kan aftale et møde, hvor I snakker om jeres aktivitet, og får en intro til huset.

Kravet til de aktiviteter og grupper, der mødes i huset er, at de rækker længere ud end blot til en lukket vennekreds. Om det er gaming, madlavning eller noget helt tredje I mødes om, er ikke så vigtigt, så længe det rummelige og åbne fællesskab udgør omdrejningspunktet.

Efter I har snakket med Sune og fået intro og en nøgle til huset kan I booke lokaler på vandvaerket.ltk@gmail.com.

Det er ikke tilladt at drikke alkohol eller benytte andre rusmidler samt ryge på Vandværkets matrikel.