Husregler

- FOR FRIVILLIGCENTERETS MØDELOKALER

Foreninger samt selvhjælps- og netværksgrupper, som er medlemmer af Frivilligcentret, har mulighed for at booke lokaler til både faste møder, fx en gang om ugen, eller enkeltstående aktiviteter. Lokalerne kan bookes i tidsrummet 9-22 alle ugens dage. Hvert år i september vurderes det om faste bookinger skal køre videre eller om der er behov for ændringer således, at der også bliver plads til nye initiativer i huset.

Husets værdier
Frivilligcentret er et sted, hvor der er og skal være plads til mange mennesker. I Frivilligcentret bygger samværet på tillid, hensyn til andre og ansvar for at få fællesskabet til at fungere. Det betyder, at vi taler ordentligt til hinanden, hjælpes ad med oprydning og giver besked til medarbejderne, hvis noget er gået i stykker eller ikke virker. I det hele taget er det vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan, for at huset er et rart og spændende sted at komme.

Lokalerne
”Loftet”: Har plads til max 45 mennesker. Lokalet rummer stole og borde, og er velegnet til større forsamlinger eller møder. OBS: Der er adgang til ”Loftet” ad en trappe og lokalet er derfor ikke handicapvenligt.
”Det lange”: Har plads til max 25 mennesker. Lokalet er indrettet med mødebord og stole samt et mindre sofaarrangement.
”Stuen”: Plads til max 12 mennesker og indrettet med et mødebord.

Adgang
Uden for Frivilligcentrets åbningstid skal man have et nøglekort for at få adgang til huset. Nøglekortet rekvireres ved at kontakte Frivilligcentrets medarbejdere. Hver forening eller gruppe kan få 1-2 nøglekort. Henvend jer gerne i god tid.

Frivilligcenter & Selvhjælp
Rustenborgvej 2A
Lyngby-Taarbæk
2800 Kg. Lyngby
T: 20708033
M:info@ltk-frivilligcenter.dk
www.ltk-frivilligcenter.dk

For at booke et lokale, skal man henvende sig til Marianne Kruse på frivilligcenter.kalender@gmail.com.

Aflysning af møde
Husk at give besked til enten Marianne eller kontoret, hvis I alligevel ikke skal bruge et lokale I har booket, så andre har mulighed for at bruge lokalet i stedet. 

Kaffe & te
Der er kaffe og te i køkkenet, som foreninger og grupper gratis kan bruge. Der er kaffemaskine og elkedel og forskelligt service. Foreningerne er meget velkomne til at bidrage med en pose kaffe til skabet i ny og næ.

Køleskab
Der er normalt frisk mælk i køleskabet, og der er flødepulver og sukker i skabet. Hvis jeres gruppe eller forening har madvarer i køleskabet til næste møde eller lignende, SKAL man skrive navn og dato på, og man er selv ansvarlig for at få smidt tingene ud, når ikke det skal bruges mere.

Opvask
Der er en opvaskemaskine i køkkenet. Vi deles alle om opgaven med at tømme, fylde og sætte den i gang. Hvis der ikke er mere plads i opvaskemaskinen, må resten tages med opvaskebørste og viskestykke. Mødebordet tørres af og lokalet efterlades, så det er fint og i orden til de næste, der kommer.

Ferier!
Normalt holder Frivilligcentret lukket i juli, men efter aftale kan man evt. bruge lokalerne alligevel, hvis man selv smider affald ud og låser ordentligt af.

Når I forlader et mødelokale – HUSK
Vask op, tør borde af, sluk lys, kopimaskine og lignende og tjek at døren er låst, hvis I er de sidste, der forlader huset. Huset skal senest forlades kl. 22.00 og det er kun tilladt at indtage alkohol i huset ved særlige lejligheder - dette skal aftales med Line Pinstrup på forhånd.

Line Pinstrup, Centerleder, Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk, 20 70 80 33
Bente Sæderup, Selvhjælpskoordinator, 29 24 40 33