Arrangementer og kurser

generationernes dagArrangementer
Frivilligcentret inviterer løbende til foredrag, netværksmøder og andre arrangementer for at gøre det frivillige arbejde mere synligt. Arrangementerne giver bl.a. mulighed for at netværke og dele viden og erfaringer på tværs af foreninger. Læs mere om vores tilbud i menuen til højre. Derudover arrangerer Frivilligcentret i samarbejde med Lyngby-Taarbæk kommune m.fl. hver år Frivillig Fredag i den sidste uge af september.

Kurser
Hvert år arrangerer vi en række kurser for frivillige. Det kan fx være kurser i regnskabsføring, konflikthåndtering, fundraising, førstehjælp eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling.

Hvis du er interesseret i at deltage i vores arrangementer eller kurser så tjek vores kalender, facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev – så holder vi dig opdateret.

Center for frivilligt socialt arbejde
Center for frivilligt socialt arbejde i Odense, udgiver forår og efterår et kursuskatalog. Som frivillig har du mulighed for at deltage i ét kursus hvert halve år. Kurserne er gratis og afholdes over hele landet.

Se kursustilbuddene fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde her.