Donation af tøj og ting

Ligger du inde med ekstra tøj eller ting til hjemmet, fx køkkenredskaber, møbler eller cykler, så kan du donere det til hhv. Depotet og Cykelværkstedet på Lykkens Gave, Fuglevadsvej 49, 2800 Kgs Lyngb. Ring inden du kommer forbi, da det ikke er alt, der er brug for. Se herunder.

Depotet

OBS: Depotet er lukket fra d. 1. juni-7. august, men kan åbnes efter aftale. 

Kontakt Ulla på tlf. 23 26 35 11 hvis du enten ønsker at donere eller komme forbi depotet.

Hvis du ligger inde med tøj o.l. kan du også donere til Røde Kors i Lyngby eller i deres asylafdeling, børnetøj og -ting kan også doneres til Mødrehjælpens butik i Virum, og Danmission tager også imod. 

Depotet ligger på Lykkens Gave og her kan man donere (godt) brugt tøj, køkkenudstyr og møbler til flygtninge. Det er ikke kun de flygtninge, som bor på Lykkens Gave, som kan bruge depotet, men også flygtninge udefra er velkomne.

Tingene i depotet bliver solgt til meget symbolske priser. Grunden til at det ikke er helt gratis er, at der tidligere er blevet spekuleret i det.

Depotet er drevet af frivillige og der er plads til flere i gruppen, som har lyst til at være med til at passe åbningstiden, sortere tøj og ting m.m. Ring til Ulla for mere information.

Cykelværkstedet
OBS! Cykelværkstedet er pt lukket og kan desværre ikke tage imod cykeldonationer m.m.

Cykelværkstedet ligger i kælderen på Lykkens Gave. Hvis du har lyst til at få gang i cykelværkstedet igen, så kontakt Ulla på tlf. 23 26 35 11.