Info om film-værksted

I forbindelse med Frivillig Fredag den 28. september, har vi som tidligere skrevet planlagt en filmpræmiere og fotoudstilling, der på Frivillig Fredag – og efterfølgende - skal vise aktiviteterne, indsatserne og den gode energi i de frivillige fællesskaber.

Et af disse tiltag er et workshopforløb om og med film som virkemiddel for at synliggøre det lokale foreningsliv. I løbet af måneden lærer deltagerne at lave korte film med mobilen og bruge filmmediet til at vise værdien af det frivillige engagement og virke.

Datoer for workshops i læringsforløb om webfilm:

  • 28. august: 17.00-20.00
  • 15. september: 10.00-16.00
  • I starten af uge 39 (dato kommer snarest): 17.00-20.00

 

I forbindelse med forløbet skal I bruge nogle bestemte programmer på mobilen til at optage og redigere med. Programmerne er gratis og vi melder ud, hvilke det drejer sig om i august. Tag fat i os, hvis der er problemer med at få dem installeret – inden første workshop!

Om læringsforløbet:

Indhold: På læringsforløbet vil deltagerne blive klædt på til at kunne lave webfilm med mobilkamera, herunder, hvordan man finder og formidler sin historie (storytelling), hvordan man filmer og redigerer samt hvor og hvordan man uploader sin film.

Deltagerantal: Der er plads til 10 foreninger på forløbet. Hver forening kan have max. 2 deltagere med.

Produkt: Deltagerne skal under forløbet lave 1 film pr. forening. Det vil sige, at hvis der er to deltagere fra en forening, så skal de samarbejde om at lave en film. Filmene skal på den ene eller anden måde give et bud på værdien af foreningernes arbejde, fællesskab og virke. Filmene skal vises til arrangementet på Frivillig Fredag.

For at deltage i læringsforløbet om webfilm kræver det:

  • At I finder 1 eller 2 deltagere fra jeres forening, der kan deltage i workshops på de ovennævnte datoer – og som har mod på og lyst til at engagere sig i at lave film med mobilkamera.
  • At I sender en tilmelding med navn, e-mailadresse og telefonnummer på den eller de personer, der skal deltage i læringsforløbet til os på info@ltk-frivilligcenter.dk hurtigst muligt og senest den. 20. august.

På dette kursus er der bindende tilmelding. Dvs at der vil være et såkaldt ”no show fee” på 250 kr., hvis en forening ikke møder op eller ikke melder afbud senest 3 dage før forløbet går i gang. På den måde kan vi nå at give pladsen til en anden, som kan have glæde af den.

Har I spørgsmål omkring læringsforløbet eller Frivillig Fredag, er i velkomne til at skrive til os på info@ltk-frivilligcenter.dk eller ringe på 20 70 80 33.