Lad din indre stemme blive hørt

Ungeforløb med Mogens Juul (SingingWolf) - du kan stadigvæk nå at tilmelde dig!

Er du mellem 18-25 år og oplever du at det kan være svært at finde dit ståsted i livet? Eller måske finder du det svært at udtrykke hvad der er vigtigt for dig?

woman courage2

 

 

- På Ungeforløbet med Mogens Juul (SingingWolf) vil du blive støttet og guidet til at finde indre ro og mærke tillid, og derigennem lade din indre stemme vokse og bryde ud igennem de lag, der forhindrer dig i at stå stærkt i dig selv.


Der kan være mange forventninger fra omverdenen som ung, og det kan være uoverskueligt at jonglere både med egne forventninger, de uendelige mange muligheder der findes, velmenende forældre, lærere, pædagoger, psykologer, studievejledere, sagsbehandlere... og alle sammen vil de dig det godt. Men hvor er DU i alt det? Hvad vil DU? Måske er det svært at mærke hvor du befinder dig netop nu, fordi din indre stemme gemmer sig under et lag af stress, rådvildhed, forvirring eller angst, der ikke lader dig komme igennem til de svar du har inderst inde. Måske giver du ikke dig selv lov til at udtrykke, hvad der er vigtigt for dig, fordi du oplever, at der ikke bliver lyttet, eller du oplever at du siger det ”de andre” gerne vil høre, fordi så får du fred så længe - træffer du valg der ikke er dine inderst inde for at få fred?

Om forløbet

På forløbet i Frivilligcentret vil du blive mødt der hvor netop du er og taget alvorligt, helt uden at skulle forklare en masse, som du endnu ikke har svaret på. Mogens Juul vil vise dig en anden måde at være i livet på, en måde, der er inspireret af at leve i samklang med naturen, både i vores ydre verden og i vores egen indre verden. Det er okay at være i det der sker og i de følelser som opstår, og det er en del af hele billedet. Mogens støtter og guider dig til lade din indre stemme vokse og bringe det det ud i verden, der betyder noget for dig.

Fokus på forløbet

Finde ro og mærke tillid og finde din indre stemme og give den lov til at tale frit
Blive opmærksom på at du har en stemme der godt VED inderst inde. "Små" stemmer kan vokse sig store og gyldige.
Blive opmærksom på din vej. Måske er det en vej som ingen andre har set eller tænkt på
Datoer og sted:

Forløbet er over 4 gange ( 23.01, 25.02, 26.03, 23.04 ) og de første gange afholdes det i Frivilligcentret. Hvis der er stemning for det, vil de sidste gange afholdes udenfor.

Tidspunk: 19:00 - 21:30

Antal pladser: 12

Der vil være te, kaffe og snack.

Tilmelding:

Tilmeldig via nemtilmeld

 

Om Mogens Juul: Du kan læse mere om Mogens Juul på hans hjemmeside: www.singingwolf.dk