Frivillig Fredag 2018

Velkommen til Frivillig Fredag d. 28. september!

Igen i år inviterer vi til Frivillig Fredag den sidste fredag i september, men denne gang gør vi det lidt anderledes. I år sætter vi fokus på, hvordan vi gennem film og foto kan kommunikere alle de fantastiske initiativer og fællesskaber, som lever i Lyngby-Taarbæk. Vi fejrer samværet, fællesskabet og undersøger, hvordan vi kan blive endnu mere synlige for nye frivillige og andre interesserede i lokalsamfundet.

Og I er alle inviteret!

Film & Foto - Værksted

I ugerne op til den 28. september får jeres forening, frivillige initiativ eller gruppe mulighed for at deltage i film- og fotoworkshops, og på den måde lære at formidle og synliggøre jeres fællesskab, aktiviteter eller tilbud – også efter Frivillig Fredag. I har mulighed for at deltage på enten film- eller foto-forløbet, hvor vi har sørget for at få en dygtig underviser ud, som kan lære jer om, hvordan I med enkelt udstyr – ja bare jeres smartphone – kan lave virkningsfulde historier med foto og video.

Der er et begrænset antal pladser på de to workshops, og hver forening kan deltage med 1-2 frivillige. Tilmelding senest d. 20. august til Line på info@ltk-frivilligcenter.dk.

Læs mere om

Fællesspisning, frivilligpris og fremvisning

Det hele kulminerer med en festlig fejring, fællesspisning, uddeling af pris, filmvisning og udstilling af fotos fredag den 28. september 15.30-20.00 på Stadsbiblioteket.

Der er også tilmelding til fredagens fællesspisning, så hvis I vil med i krostuen, så kontakt Line på info@ltk-frivilligcenter.dk eller 20 70 80 33 senest den 6. september.

Mange fælles hilsner fra Arbejdsgruppen

Anni Frisk Carlsen fra FIL, Kasper Haagensen, Tommy Wedel, Line Pinstrup, Niels-Erik Pedersen og Marie Holgersen fra Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk og Jette Vestergaard og Trine Bøgh fra Lyngby-Taarbæk Kommune og Stadsbiblioteket i Lyngby-Taarbæk