Sind Ungdom åbner torsdagsklub

Ny klub til unge psykisk sårbare i Lyngby-Taarbæk

sindungdomTorsdag d. 1/3 slås dørene op for SIND Ungdoms nye klubfællesskab for unge psykisk sårbare på Rustenborgvej 2A, 2800 kongens Lyngby i Lyngby-Taarbæk. Klubben er stiftet som en selvstændig lokalforening og indgår som en del af organisationen SIND Ungdom. 

Klubåbningen sker på baggrund af en stigende efterspørgsel da flere og flere unge møder psykisk sårbarhed og oplever at mangle et tilbud, hvor de kan komme uden visitation og få et fælleskab med hinanden. Det fællesskab kan SIND Ungdom være med til at skabe og vi glæder os helt vildt til at åbne i Lyngby-Taarbæk.

I klubben får de unge mulighed for at møde andre unge i samme situation, indgå i et trygt fællesskab der på sigt skal hjælpe de unge med at indgå i flere af lokalsamfundets andre fællesskaber. I SIND Ungdom ønsker vi at skabe et fællesskab frit for tabu og fyldt med hygge.

Den nye klub drives af lokale frivillige kræfter, og det er netop en del af styrken ved den opbygning, man arbejder med hos SIND Ungdom.” Frivilligt engagement kan noget helt særligt i forhold til at skabe den ligeværdighed, vi gerne vil opnå i mødet med de sårbare unge. Derfor drives alle vores klubber af lokale frivillige kræfter med støtte fra vores sekretariat i København”, fortæller Mette Vestergaard, daglig leder hos SIND Ungdom.

For yderligere information kontakt bestyrelsen i SIND Ungdom Lyngby-Taarbæk på mail: lyngby-taarbaek@sindungdom.dk