Gratis selvhjælpsgruppe – Voksne med Stress

Billede til stress gruppe

Gratis selvhjælpsgruppe – Voksne med Stress

Har du stress og savner et sted hvor du kan tale med andre der har det ligesom dig? Så finder du måske denne nye gruppe interessant.

Hvem kan deltage:

Gruppen er tiltænkt dig som oplever at have stress, du er måske helt eller delvist sygemeldt med stress og oplever at være udfordret grundet fysiske og/eller psykiske stresssymptomer. Hensigten er at danne en gruppe hvor deltagerne har sammenlignelige udfordringer, så der skabes et trygt rum til at dele historier, erfaringer og viden. Om du har arbejdsrelateret stress eller stress af anden årsag er ikke vigtigt.

Man skal kunne sidde sammen med de øvrige deltagere i 2 timer ad gangen og kunne rumme at lytte til de andres fortællinger. Gruppen kan desværre ikke inkludere deltagere, der er aktive misbrugere, lider af svær depression eller har psykotiske lidelser.

Der er plads til 8 deltagere på holdet.

Hvor og hvornår:

Forløbet kører over 5 fredage, fra. d. 10/6 til d. 8/7- 2 timer pr. gang fra kl. 10:00 – 12:00. Der skal min. være 6 tilmeldte for at gruppen kan starte.

(Hvis deltagerne selv ønsker at køre gruppen videre efter de 5 gange, er der god mulighed for det).

Det er gratis at deltage, der vil blive serveret kaffe/the og vand. Der er en forventning om at man deltager til møderne i hele perioden for at gruppen kan køre stabilt.

Gruppen ledes af Mette som faldt om med et stresskollaps i februar sidste år, og efterfølgende har været igennem et langt forløb med mange stresssymptomer. Mette har deltaget på flere forskellige stresshåndteringsforløb og er nu kommet langt i sin healingsproces. Mette er uddannet socialpædagog, familiebehandler samt supervisor og har i mange år arbejdet med mennesker i udsatte positioner, de sidste 13 år før sit stresskollaps var hun i Socialforvaltningen i KBH-Kommune. Mette er 46 år, er gift, har 2 voksne børn og bor i Lyngby. 

Hvis du er interesseret i at deltage, eller høre nærmere, kan du kontakte Mette på tlf. 25563786 man, ons, fre ml. kl. 9.00 og 14.00

Det hele foregår i Frivilligcentret - Rustenborgvej 2A , 2800 Kgs. Lyngby.  

 

Opdateret maj 2022