Selvhjælpsgruppe- Voksne med Angst

billede angst

Gratis selvhjælpsgruppe – Voksne med Angst

Gruppen er pt. lukket for flere tilmeldinger.

Har du angst og savner et sted hvor du kan tale med andre der har det ligesom dig? Så er vores nye gruppe måske noget for dig. 

Hvem kan deltage:

Deltagernes primære udfordring skal være angst, -om det er social angst, helbredsangst, generaliseret angst, stressrelateret angst, panikangst eller en helt 5. angsttype er ligegyldigt.

Vi ønsker at danne en gruppe hvor deltagerne har sammenlignelige udfordringer, og hvor der er et trygt rum til at dele historier, erfaringer og viden. Af samme årsag kan vi i denne gruppe desværre ikke inkludere deltagere der er aktive misbrugere, lider af svær depression eller har psykotiske lidelser.

Man skal kunne sidde sammen med de øvrige deltagere i 2 timer ad gangen og kunne rumme at lytte til de andres fortællinger.

Der er plads til 8 deltagere i gruppen.

 

Hvor og hvornår:

Forløbet kører over 8 gange, 2 timer pr. gang, hver anden mandag fra kl. 19:00 – 21:00. Vi starter op så snart vi har nok tilmeldte - min. 6 deltagere.

(Hvis deltagerne selv ønsker at køre gruppen videre efter de 8 gange, er der god mulighed for det).

Det er gratis at deltage, der vil blive serveret kaffe/the og vand. Der er en forventning om at man deltager til møderne i hele perioden for at gruppen kan køre stabilt.

 

Gruppen ledes af Mette og Flemming.

Hvem er vi?

Mette: Fik angst for lidt over et år siden, det blev udløst af et stresskollaps i februar sidste år. Mette er uddannet socialpædagog, familiebehandler samt supervisor. Mette har i mange år arbejdet med mennesker i udsatte positioner, de sidste 13 år i Socialforvaltningen i KBH-Kommune. Mette er 45 år, er gift, har 2 voksne børn og bor i Lyngby. 

Flemming: Har haft angst i mange år, er diagnosticeret med generaliseret angst. Har forsøgt at drikke det væk, men har været ædru i mere end 15 år. Flemming er cand.techn.soc. og har bl.a. arbejdet med stress og psykisk arbejdsmiljø både som rådgiver/konsulent og som forsker. Flemming er 68, har to voksne børn og bor i Herlev.

Hvis du er interesseret i at deltage, eller høre nærmere, kan du kontakte Mette på tlf. 25563786 man, ons, fre ml. kl. 9.00 og 14.00 - Du vil blive inviteret til en kort for-samtale for at sikre at gruppen er et godt match for dig.

Mødernes afholdes i Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk,  Rustenborgvej 2A, 2800 Kgs. Lyngby.