Kursusdag om demens for foreninger og kirker

 
Vil du/I blive klogere på, hvad demens er og være med til at gøre jeres aktiviteter mere demensvenlige, så er dette tilbud måske noget for jer.
På kursusdagen bliver deltagerne klædt på med viden om demens og får efter endt kursusdag diplom som Demensveninstruktør.
 
Kursusdagen afholdes lørdag den 21. maj klokken 9.30 - 15.30 i Frivilligcenteret på Rustenborgvej 2A i Lyngby.
 
Kursusdagen arrangeres af Foreningen for pårørende til demensramte i Lyngby-Taarbæk Kommune. Økonomisk tilskud fra Johannes Fog Fonden, Alzheimerforeningen og Lyngby-Taarbæk Kommune gør, at vi kan tilbyde kursus og forplejning gratis for deltagerne. Undervisningen forestås af erfaren underviser fra Alzheimerforeningen.
 
Vi anbefaler, at man deltager mere end én person fra samme forening, da det vil give bedre mulighed for at gøre brug af den indhentede viden. Der er max 30 pladser, som besættes efter først til mølle.
 
Tilmelding senest mandag den 9.maj til pusterum1@gmail.com med oplysning om navn og mailadresse på deltagere, hvilken forening/kirke man repræsenterer og gerne et par ord, om I allerede har nogle erfaringer eller oplevelser i jeres foreningsliv med demens.
 
I er velkomne til at kontakte Nina Harboe, fmd. for Foreningen for pårørende til demensramte i LTK, hvis I har spørgsmål. Tlf 25 79 65 69. Kursusdeltagerne tilbydes endvidere at deltage i et par opfølgende eftermiddage, hvor I som demensveninstruktører mødes og udveksler erfaringer. Datoer følger.
 
Vi håber meget et se jer til denne kursusdag, blive klogere på demens og være med til at demensramte kan blive længere i foreningslivet eller i kirkernes tilbud som brugere og/eller frivillige.