blivmedlemFlag of the United Kingdomimagefp4Kontakt os:

Aktuelle grupper

faluftForsideHer på siden kan du finde information om igangværende netværks- og selvhjælpsgrupper i Lyngby-Taarbæk og Gladsaxe. Sammen med De Frivilliges Hus i Gladsaxe kører vi et fælles projekt, som hedder "Selvhjælp på Tværs".

Udover samarbejdet med De Frivilliges Hus i Gladsaxe samarbejder vi også med de øvrige frivilligcentre i Nordsjælland. Samarbejdet giver mulighed for, at vi langt hurtigere kan henvise deltagere til en selvhjælpsgruppe.

Vi starter hele tiden nye netværks- og selvhjælpsgrupper. Kontakt os for at høre om de kommende grupper eller hvis du har behov for yderligere information.

ÅBNE GRUPPER

 Vi søger nye deltagere til følgende netværks- og selvhjælpsgrupper:

 • Er du tæt på én der har et overforbrug/misbrug af alkohol og stoffer? Når man er vidne til et andet menneskes overforbrug/misbruger, føler man sig som pårørende ofte slidt i både krop og sjæl. Misbrug påvirker ofte hele familiens liv - det er hårdt for alle parter. Det er ofte utroli givtigt at give sig selv mulighed for i trygge rammer at mødes med andre, der selv har haft det tæt inde på livet. I gruppen kan du udveksle oplevelser om det svære og få støtte til at kommunikere bedre og mere positivt samt få en sundere relation til din pårørende/ven. Kontakt Bente på 2924 4033 hvis du ønsker at høre mere eller vil tilmelde dig informationsmødet/gruppen.
 • Er du familiemedlem til en med hukommelsesproblemer eller demens? - Der er startet en gruppe hver anden torsdag kl. 16-18 i De Frivilliges Hus i Bagsværd for voksne børn eller søskende til familiemedlemmer med demens. Der er stadig plads til nogle flere deltagere. I gruppen vil du kunne dele det der er svært, udveksle erfaringer, få inspiration til at håndtere svære situationer og møde respekt for dine oplevelser og følelser. 
 • ’Litteratur der lindrer’ – på Taxvej i Bagsværd kører tirsdage kl. 13.30. Gruppen kører 10 gange. En tilsvarende gruppe kører mandage i Kgs. Lyngby  - begge grupper starter op til september igen. Du kan komme på venteliste til næste opstart.
 • Expat Network Lyngby – Is Denmark a bit strange and are you having problems finding out how things are done? Or maybe you’re just looking to expand your circle of friends? Meetings in Volunteer Centre Lyngby-Taarbæk, Rustenborgvej 2A. Please contact us on 3011 4159 or lyngbyexpat@gmail.com or take a look at www.facebook.com/expatinlyngby for more details.
 • SMART Recovery Selvhjælpsgruppe for alkohol – og stofmisbrugere - Har du været i behandling for misbrug af alkohol, stoffer eller hash? Er du nu stoppet og forsøger at holde fast i din beslutning med næb og kløer? SMART Recovery metoden tilbyder et alternativ eller supplement til AA, NA eller andre 12-steps programmer. Hvis du er/har været i behandling og har lyst til at få støtten i en gruppe, så er denne gruppe måske noget for dig. Vi er ikke dømmende, ikke religiøse og lægger vægt på at blive set, hørt og accepteret. Der kører gruppe hver søndag kl. 20 i Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk og hver mandag kl. 19 i Forebyggelsescentret, Søborg Hovedgade 200 i Søborg.
 • ’Lær at tackle angst og depression’ Som opfølgning på kursusforløbet ’Lær at tackle angst og depression’ er der mulighed for at deltage i selvhjælpsgrupper i Frivilligcentret i Lyngby og i en tilsvarende gruppe i Bagsværd i De Frivilliges Hus.  
 • Gå&Snak gruppe i Lyngby – yderligere deltagere er velkomne. Gruppen går torsdage kl. 11.30. I Værebro går gruppen torsdage kl. 10 fra Beboerrådgivningen.
 • FlexHinanden – gruppe af mennesker, som støtter hinanden i at søge flexjob. Kører fredage i ulige uger i Frivilligcentret på Rustenborgvej 2A.
 • Migrænikergruppe – gruppe kører i De Frivilliges Hus i Bagsværd onsdag aften én gang om måneden kl. 19.00.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, så kontakt projektkoordinator Bente Sæderup på mobil 29 24 40 33 eller selvhjaelpnu@ltk-frivilligcenter.dk

 • Flygtninge & Frivillige
 • Kalenderen
 • Frivilligjob.dk
 • Foreninger og grupper i Lyngby-Taarbæk