blivmedlemFlag of the United Kingdomimagefp4Kontakt os:

Nyt infospot for flygtninge på Stadsbiblioteket - skal du være frivillig?

infospotTorsdag d. 31. august kl. 16.30-18.30 åbner det nye infospot på Stadsbiblioteket. Her kan flygtninge m.fl. komme forbi og snakke med en af foreningsguiderne om, hvad der er af muligheder i de frivillige foreninger, idrætsklubber og kreative fællesskaber i Lyngby-Taarbæk. 

Om man er til idræt, kreative hobbyer eller laver frivilligt socialt arbejde, så er man ofte en del af en forening. Foreningerne er her vi møder hinanden og hvor nye venskaber og oplevelser udfolder sig. Det kan dog være svært at finde vej, og overhovedet få viden om disse aktivieter, når man kommer hertil som flygtning og både skal lære et nyt sprog og kultur at kende. Foreningsguiderne hjælper flygtninge m.fl. med at få overblik og i det hele taget introducere dem for foreningslivet.

Vi har samlet et godt lille hold af frivillige foreningsguider, men vil gerne være endnu flere. Hvis du har lyst til at blive knivskarp på foreningslivet i Lyngby-Taarbæk og være med til at sikre, at flygtninge og deres familier, får en god start, så kontakt Marie Dehn Holgersen på 20 70 80 33 eller marie@ltk-frivilligcenter.dk. Læs mere her.

Spottet har åbent hver torsdag kl. 16.30-18.30 på Stadsbiblioteket, Lyngby Hovedgade 28, 2800 Kgs. Lyngby.

Initiativet er et samarbejde mellem Lyngby-Taarbæk kommune, de frivillige foreninger og borgergrupper i Netværket for integration og flygtninge i Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, Integrationsrådet og Stadsbiblioteket i Lyngby

  • Flygtninge & Frivillige
  • Kalenderen
  • Frivilligjob.dk
  • Foreninger og grupper i Lyngby-Taarbæk