blivmedlemFlag of the United Kingdomimagefp4Kontakt os:

Nye ansigter i bestyrelsen

Efter generalforsamlingen den 24. april ser bestyrelsen lidt anderledes ud. 

Kasper Haagensen har efter to år, der har budt på mange nye tiltag og rammer for frivilligcentret, valgt at trække sig fra formandsposten. Heldigvis har han valgt at blive i bestyrelsen som suppleant, så vi siger ikke helt farvel.

Niels-Erik Pedersen blev valgt som ny formand. Niels-Erik har været med som næstformand i et år og har derudover stor erfaring fra foreningerne Pensionister i Skolen, Lindegaarden og Gentlemen Idræts Club.

Vi siger også et stort velkommen til Stine Lemvigh-Müller, som blev valgt ind i bestyrelsen. Stine er et kendt ansigt her i centret, hvor hun er med til at få kontoret til at glide og så er hun også med i Spisevennerne, som hun har været med til at starte op. Velkommen til!

Tommy Wedel blev valgt som ny næstformand. Tommy har været med i bestyrelsen i et par år og har stor erfaring med foreningsområdet, bl.a. er han aktiv i en lang række lokale foreninger, bl.a. Seniorrådet, Spisevennerne og et par flere.

Desværre måtte vi sige farvel til Jakob Dahl, som ikke genopstillede, da nyt arbejde og andre forpligtelser kalder. Tak for fire gode år Jakob!

Se hele bestyrelsen her

Find årsberetning, regnskab m.m. her.

bestyrelsen2017a 

 

 

  • Flygtninge & Frivillige
  • Kalenderen
  • Frivilligjob.dk
  • Foreninger og grupper i Lyngby-Taarbæk