blivmedlemFlag of the United Kingdomimagefp4Kontakt os:

Vågetjenesten søger frivillige

vaagerNye vågere søges! Hvert år dør 5000 danskere alene uden, at der er nogen ved deres side. Nogen som siger farvel. Hos Vågetjenesten gør vi, hvad vi kan for, at ingen - der ikke ønsker det - skal dø alene.

En våger, er en der sidder og våger over et dødende medmenneske. Det kan være på et af kommunens plejehjem, men det kan også være i private hjem.

Vi er 20 medlemmer i foreningen. Nogle er mere på end andre, men alle er en lille tak på det store sociale tandhjul. Vi er både mænd og kvinder i vågetjenesten og vi har det faktisk rigtig godt sammen.

Og vi kunne rigtig godt tænke os at blive endnu flere vågere.

Kunne det være noget for dig?

Vi våger kun 3 timer af gangen og det er oftest i tidsrummet fra kl. 23-8.

Inden du starter som våger kommer du på et vågekursus, så du er godt klædt på til opgaven. I starten kommer du heller ikke ud alene men følges med en erfaren våger, så du er godt forberedt og klar til selv at tage afsted efterfølgende.

Som frivillig deltager du ikke i plejen. Når du er til stede i rummet hos den døende, opfylder du behov for samtale, tavshed, læsning eller sang. Og du er den, der tilkalder hjælp, når det er nødvendigt.

Vågetjenesten har partnerskabs- og samarbejdsaftaler med kommunen, som hele tiden er med inden over, når der er brug for vågetjenesten.

Vågetjenesten er 100% frivilligt arbejde.

Kontakt os på mail@vaagetjenestenltk.dk eller tlf.: 23 71 23 66 mellem kl. 14.00 - 16.00, hvis det kunne være noget for dig.

Du kan også læse mere på www.vaagetjenestenltk.dk


  • Flygtninge & Frivillige
  • Kalenderen
  • Frivilligjob.dk
  • Foreninger og grupper i Lyngby-Taarbæk